Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
DRONER FJERNSTYRTE BILER FJERNSTYRTE BÅTER FLY KOSTYMER RAKETTER TAMIYA LASTEBILER BILDELER SAITO MOTORER BIL KARROSERI DEKK/FELG HELIKOPTER BATTERIER, LADERE OG KABLER LYS SETT RADIOSTYRINGER OG UTSTYR RADIOSTYRT LEKETØY TRESKUTER VERKTØY MOTORER/REGULATORER MALING OG LIM SOFTGUN SKRUER PLASTBYGGESETT KAMERA FLY DELER DIVERSE VARER BILBANE OG TILBEHØR BALSA/MATRIALER 4291 FUEL SIMULATORER PROPELLER

JOYSWAY BAITING BOAT 500 RTR

Levering 2-4 dager ! Fiskehjelperen !!!

NOK 2398,-

Bestillingsvare

Joysway Baiting 500 er en radiostyrt båt man kan bruke til å frakte agn ut på ett vann, slippe det på ønsket sted for å trekke til seg fisk. Båten er også utstyrt med krok man kan bruke for å dra ut fiskelinen opp til 200 meter fra land. Man kan også bruke båten til å dorge med, ved å feste en magnet på sen og på båten, slik at magneten slipper når man får fisk og man kan hale fisken inn til land.

Båten har en driftstid på hele 1,5 time på fulladet batteri. Den har en hastighet på 1m/s og kan frakte 0,5kg agn ut på vannet.
Dette er RTR-utgaven av Baiting 500, så her er det med oppladbart drivbatteri og lader til dette. Eneste som trengs i tillegg for å kjøre er 4stk AA-batterier til fjernkontrollen. Laderen som følger med er 220V.

Inkludert i pakken
Baiting 500 Båt ferdig bygget og med innebygget elektronikk.
2.4 4CH Radio
220V lader
4,8V 5000mAh NiMh batteripakke
4stk magnet senefestere


Spesifikasjoner
Skroglengde: 556 mm
Vekt: 1650 g
Skrog: plast
Radiorekkevidde: 200m
Hastighet: 1m/s